ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

HSBC

ΑΓΟΡΕΣ

HSBC: Τι «βλέπουν» οι ξένοι για τις τράπεζες, προβληματίζουν οι μετοχές

«Αγορά», η σύσταση του οίκου για Alpha, Eurobank, Εθνική. Επαφές με επενδυτές δείχνουν αισιοδοξία για την ελληνική οικονομία, αλλά και προβληματισμό για τις χαμηλές αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών.
ΑΓΟΡΕΣ

«Ψηφίζει» Ελλάδα η HSBC, διατηρεί τη σύσταση αγοράς για το ΧΑ

Η επενδυτική τράπεζα σημειώνει πως το ελληνικό ΑΕΠ ενισχύεται πλέον σημαντικά, με τις υψηλότερες αποδόσεις ομολόγων να μην αλλάζουν την πορεία του, ενώ ακόμα υπάρχουν τα περιθώρια ενίσχυσης από την επανεκκίνηση του τουρισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Στην τελική ευθεία η αύξηση, ποιοι θα συμμετάσχουν

Έτοιμο για κατάθεση το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση κεφαλαίου των 100 εκατ. ευρώ, που θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Ο Μ. Σάλλας και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες αναμένεται να ασκήσουν τα δικαιώματά τους.
ΑΓΟΡΕΣ

Αναβαθμίζει τις τράπεζες η HSBC, «βλέπει» ελκυστικές αποτιμήσεις

Η απόδοση κεφαλαίου για το 2021 αυξήθηκε στο 7%, ενώ οι τράπεζες ευνοούνται από τις επερχόμενες αυξήσεις επιτοκίων στην ευρωζώνη. Ανεβαίνουν οι τιμές στόχοι, σύσταση αγοράς για όλες τις μετοχές.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (13/2 - 19/2)

Ο διαγωνισμός - θρίλερ για τη ΛΑΡΚΟ, οι λόγοι που μπλοκάρει η Τρ. Ελλάδος το deal της Παγκρήτιας με την HSBC και τα ελληνικά drones από την εταιρεία SAS Technology ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.
Recovery Fund, Tameio Anakampsis, EU, Evropaiki Enosi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς «απογειώνει» το Ταμείο Ανάκαμψης τις χορηγήσεις τραπεζικών δανείων

Η μισή ανάπτυξη των χορηγήσεων δανείων για την περίοδο έως και το 2026 προβλέπεται θα προέλθει από τα προγράμματα του RRF και τις έμμεσες επιδράσεις τους. Τι εκτιμούν HSBC και Pantelakis Securities.
ΑΓΟΡΕΣ

HSBC: Ισχυρή ώθηση στα κέρδη των τραπεζών φέρνει το Ταμείο Ανάκαμψης

Νέες χορηγήσεις δανείων θα επιτρέψουν στις τράπεζες να ανεβάσουν στο 8% την απόδοση κεφαλαίου. Με discount άνω του 40% οι μετοχές. Αναβάθμιση τιμών - στόχων, σύσταση αγοράς για όλες τις μετοχές του κλάδου.