ΓΔ: 1480.09 -1.09% Τζίρος: 161.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αλέκος Λεβίδης, Γιάννης Κωστόπουλος, 2023. Λάδι σε μουσαμά, 122Χ97 εκ. Συλλογή Ιδρύματος Φ. Κωστόπουλου
Μέχρι αύριο Κυριακή 12 Μαΐου φιλοξενείται στο Μουσείου Μπενάκη η έκθεση αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γιάννη Κωστόπουλου.

Ολοκληρώνεται αύριο  Κυριακή 12 Μαΐου η έκθεση «άνδρα πολύτροπον. Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γιάννη Κωστόπουλου» που πραγματοποιείται στο Μουσείου Μπενάκη από τις 28 Φεβρουαρίου με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατό του.

Η έκθεση γίνεται με τη συνεργασία του ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου και μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει πάνω από 5.000 επισκέπτες. Η έκθεση εστιάζει στη συμβολή του Γιάννη Κωστόπουλου και σε τομείς πέραν του ευρέως εγνωσμένου τραπεζικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκθεση: «άνδρα πολύτροπον. Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γιάννη Κωστόπουλου»

Την έκθεση οργανώνει το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και θα διαρκέσει μέχρι 12 Μαΐου. Παρουσιάζεται στην αίθουσα Σπυρίδωνος και Ευρυδίκης Κωστοπούλου του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού.
BUSINESS LIFE

Άνδρα πολύτροπον: Έκθεση για τη διαδρομή και το έργο του Γιάννη Κωστόπουλου

Η έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη που αναδεικνύει τον πολυσχιδή χαρακτήρα και το πλούσιο έργο του κορυφαίου Έλληνα τραπεζίτη. Δ. Μαντζούνης: «Ήταν πρωτοπόρος και καινοτόμος, δεν φοβόταν να κάνει κάτι καινούργιο».
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα απόνερα με τον ιππόδρομο, Ινδία υπέρ Ελλάδας, νέες ποινές και φυλακές

O πλειστηριασμός ακινήτου του ΟΔΙΕ και η εμπλοκή της Intralot, οι κεντρικές τράπεζες δεν χρεωκοπούν, οι διπλωματικές προεκτάσεις της ελληνο-ινδικής προσέγγισης, τρικλοποδιές στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και η έκθεση για τον Γιάννη Κωστόπουλο.
Γιάννης Κωστόπουλος, Alpha Bank, Τράπεζα Πίστεως
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιάννης Κωστόπουλος: Ο άνθρωπος που έχτισε την Alpha Bank και σφράγισε μια εποχή

Για τέσσερις δεκαετίες, ο Γ. Κωστόπουλος υπήρξε η κορυφαία ηγετική προσωπικότητα του τραπεζικού κλάδου, συμβάλλοντας καταλυτικά στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την επέκτασή του σε νέες αγορές.