ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΤΕ: Φωτεινό πρότυπο τραπεζικού ηγέτη ο Γιάννης Κωστόπουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eθνικής Tράπεζας αποφάσισε να δωρίσει στο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου το ποσό των €10,000 στη μνήμη του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Εθνική Τράπεζα, με αφορμή τον «χαμό» του τραπεζίτη Γιάννη Κωστόπουλου. Αναλυτικά αναφέρεται:

«Η Διοίκηση της Eθνικής Tράπεζας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου, ενός κορυφαίου Έλληνα τραπεζίτη, με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του εγχώριου τραπεζικού μας συστήματος, αναφέρει ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν ένας διακεκριμένος άνθρωπος, ένα φωτεινό πρότυπο τραπεζικού ηγέτη, που έθετε πάντα ως προτεραιότητα τη συνεχή δημιουργία και την πρόοδο, συνδέοντας την επιχειρηματική του δραστηριότητα με το εθνικό συμφέρον και την κοινωνική προσφορά.

Το μέγεθος και η επιτυχία του Ομίλου που ηγήθηκε και μεγάλωσε πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις του, επιβεβαιώνουν την ευφυία και τη διορατικότητα που τον χαρακτήριζαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και όλους τους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eθνικής Tράπεζας αποφάσισε να δωρίσει στο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου το ποσό των €10,000 στη μνήμη του εκλιπόντος».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

B. Ψάλτης: Ο Κωστόπουλος ήταν o μεγαλύτερος τραπεζίτης της μεταπολίτευσης

«Δεν δίστασε ποτέ να πάρει θέση, ακόμα και με προσωπικό κόστος, προκειμένου να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση τη σωστή στιγμή» ήταν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Ψάλτη για τον εκλιπόντα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληρωμές συντάξεων με ασφάλεια στα καταστήματα της Εθνικής

Η Εθνική Τράπεζα έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό μέτρων που θα διευκολύνουν τους συνταξιούχους πελάτες της να διατηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον κορονοϊό, ενόψει της καταβολής των συντάξεων.