ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φωτογραφία: Αλέκος Λιδωρίκης
Με ένα smart phone στο χέρι ολοένα και περισσότερα παιδιά, ολοένα και νωρίτερα.

Οι συνδρομητές smart phones σε διεθνές επίπεδο ξεπερνούν σε αριθμό τους 5,5 δισ. πολίτες.  Στην Ελλάδα 7 στα 10 παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού χρησιμοποιούν το Ίντερνετ (Focus on Tech Life). 

Η διείσδυση για ηλικίες 10-12 ετών είναι σημαντικά υψηλότερη, αφού το ποσοστό αυτό φτάνει το 84,1%. Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι ότι το ενδιαφέρον προς τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα ξεφεύγει και από το προσοχή των ανθρώπων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παπάκι της φωτογραφίας που έχει απορροφηθεί με το παιχνίδι που παίζει ο μικρός του φίλος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα εφαρμογή για φοιτητές σε κινητά τηλέφωνα και έξυπνες συσκευές

Με τη νέα εφαρμογή διευκολύνεται η συνολική διαδικασία δήλωσης και παραλαβής, μέσω έξυπνων συσκευών για τους φοιτητές, από ένα σύνολο 18.455 ενεργών συγγραμμάτων, των 491 εκδοτών που συμμετέχουν στον «Εύδοξο».
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Δωρεάν η τηλεκπαίδευση από τους παρόχους τηλεφωνίας

Μηδενική η χρέωση δεδομένων σε όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο για την τηλεκπαίδευση και μηδενική χρέωση για πρόσβαση στην πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου.
ekpaideysi-panepistimia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία ΕΚΔΔΑ - ΕΚΠΑ για τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με το Δημόσιο

Προβλέπεται η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, με σκοπό την ανάπτυξη νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ζητήματα ψηφιακών δεξιοτήτων, καινοτομίας και πράσινης μετάβασης.