ΓΔ: 909.16 0.56% Τζίρος: 50.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

IDEAL

Ideal: Στο 35,11% το ποσοστό του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου ασκεί πλέον εμμέσως τον έλεγχο επί 11.050.438 δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, αντιστοιχούντων στο 35,11% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου αυτής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Ideal: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση από την Terniale Limited

Η Terniale Limited ξεκίνησε τη διαδικασία της Δημόσιας Πρότασης την 09.08.2021, ενημερώνοντας την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και υποβάλλοντας ταυτόχρονα σε αυτούς σχέδιο του πληροφοριακού δελτίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από 2 Αυγούστου αρχίζει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Ideal

Μετά την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από το ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς, οι μετοχές του ομίλου που προήλθαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα τεθούν στη διάθεση του επενδυτικού κοινού.
Alpha Bank
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα 180 εκατ. δολ. στην Alpha Bank, ο προβληματισμός για το ΧΑ και το ομόλογο της MLS

Η ώθηση στη μετοχή της Alpha από την αναβάθμιση στους δείκτες της MSCI, οι «αδύναμες» εισροές νέων κεφαλαίων στο ΧΑ, η περίεργη θέση των ομολογιούχων της MLS και η δύσκολη συζήτηση με τους Θεσμούς.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το ποδαρικό της Eurobank στον MSCI, οι τουρκικές τράπεζες και η «λάμψη» της Ideal

Το τέλος στη συρρίκνωση του αριθμού ελληνικών μετοχών στους δείκτες MSCI, το θεαματικό ράλι της Ideal με πενιχρές συναλλαγές, τα δισεκατομμύρια των ψηφιακών έργων και οι περιπέτειες των τουρκικών τραπεζών.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η μυστηριώδης νέα δομή της Ideal, η πρώτη πίεση στην Aegean και οι φόβοι των τραπεζιτών

Τα ερωτήματα για τον όμιλο που συνδυάζει από προϊόντα πληροφορικής μέχρι πώματα για φιάλες, η είσοδος της Sky Express σε προνομιακές γραμμές εξωτερικού της Aegean και οι ανησυχίες των τραπεζιτών για τη Γέφυρα 2.