ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λογότυπο ΕΥΔΑΠ νερό

ΕΥΔΑΠ: Ασφαλές και κατάλληλο το νερό στα νότια προάστια της Αττικής

Η ΕΥΔΑΠ διαψεύδει αναφορές για προβλήματα στην ποιότητα του νερού στα νότια προάστια, τονίζοντας ότι οι έλεγχοι επιβεβαιώνουν την πλήρη καταλληλότητά του για κατανάλωση.

Η ΕΥΔΑΠ, με επίσημη ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά τις πρόσφατες αναφορές περί προβλημάτων στην ποιότητα του νερού σε δήμους των νότιων προαστίων της Αττικής.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, ουδέποτε τέθηκε ζήτημα ασφάλειας στην κατανάλωση του νερού για τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Η ΕΥΔΑΠ υπογραμμίζει ότι η ασφάλεια του νερού διασφαλίζεται μέσω συνεχών ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιούνται από τα διαπιστευμένα εργαστήριά της.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν το προηγούμενο βράδυ, επιβεβαιώνοντας την πλήρη καταλληλότητα του νερού προς κατανάλωση και τη συμμόρφωσή του με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέφανος Παπασταύρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Σε λειτουργία τα έργα που διασφαλίζουν την άρδευση της Κωπαΐδας

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Στ. Παπασταύρου, επισκέφθηκε έργα άρδευσης στη λίμνη Υλίκη, που ολοκληρώθηκαν με τη συνεργασία ΕΥΔΑΠ, Περιφέρειας και τοπικών φορέων, περιλαμβάνοντας και νέα πλωτή αντλία δυναμικότητας 10.500 κ.μ./ώρα.
Εγκατάσταση ΕΥΔΑΠ Θριάσιου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ταμιευτήρες της ΕΥΔΑΠ γέμισαν και το έργο του «Εύρυτου» προς το παρόν παγώνει

Το τελευταίο επτάμηνο 380 εκατ. κ.μ. νερού προστέθηκαν στους ταμιευτήρες της ΕΥΔΑΠ, απομακρύνοντας τον κίνδυνο της λειψυδρίας και το έργο του «Εύρυτου» προς το παρόν παγώνει.