ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
μαθήτρια σε εκδήλωση
Παιδιά συμμετέχουν σε αθλητική εκδήλωση 3x3 Schools με χορηγία ΔΕΗ.

Το Λουτράκι φιλοξενεί τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics

Στο Λουτράκι φιλοξενήθηκαν φέτος οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics, με το Τεκτονικό Ίδρυμα ως χορηγό. Οι διοργανωτές τόνισαν τη σημασία για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, στηρίζοντας ισότιμη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία.

Στο Λουτράκι φιλοξενήθηκαν φέτος οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics, μια αθλητική διοργάνωση που, όπως τονίζεται, «προάγει έναν κόσμο μακριά από αποκλεισμούς και διακρίσεις».

Σε δήλωσή του μετά το τέλος των αγώνων, ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Διονύσιος Κοδέλλας, υπογράμμισε ότι «κάθε χρονιά στα Special Olympics είναι ένα σταθερό βήμα προς μια κοινωνία που κατανοεί, στηρίζει και δίνει ευκαιρίες ισότιμης συμμετοχής στα άτομα με νοητική αναπηρία».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Τεκτονικού Ιδρύματος, Γεώργιος Μπινιάρης, που παρακολούθησε τους αγώνες μαζί με το μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Θ. Πανάγο, δήλωσε ότι «κάθε αθλητικό γεγονός γεφυρώνει διαφορές, μειώνει αποστάσεις και προάγει έναν κόσμο απαλλαγμένο από αποκλεισμούς και διακρίσεις».

Ο κ. Μπινιάρης επισήμανε ότι το Ίδρυμα θα συνεχίσει να στηρίζει τη δράση των Special Olympics με κάθε δυνατό τρόπο, συγχαίροντας τον Πρόεδρο, τους αθλητές, τους γονείς και τους δεκάδες εθελοντές για το έργο τους. Το Τεκτονικό Ίδρυμα συμμετείχε ως χορηγός των αγώνων.

Η φωτογραφία παραχωρήθηκε για χρήση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ – Πηγή: Special Olympics Hellas.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη και το Milon Camp

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Milon Camp στη Νέα Σμύρνη, συνομίλησε με παιδιά για τον αθλητισμό και προέτρεψε να μείνουν μακριά από οθόνες. Επισκέφτηκε επίσης καφέ φίλων ταβλιού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα γκάζια ανήκουν στην πίστα, όχι στους δρόμους

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πως μεγάλωσε με το Ράλλυ Ακρόπολις και τον McRae, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη τη διεξαγωγή Formula 1 στην Ελλάδα. Ανακοίνωσε 10 εκατ. ευρώ για την πίστα Σερρών, τονίζοντας τη σημασία της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα γκάζια ανήκουν στις πίστες, όχι στους δρόμους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η οδική ασφάλεια είναι εθνική προτεραιότητα, επισημαίνοντας πως η μείωση των τροχαίων αποτελεί κοινωνική κατάκτηση και προέτρεψε τους πολίτες να απολαμβάνουν το Ράλλυ Ακρόπολις υπεύθυνα και με ασφάλεια.