ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Καταγραφή σεισμού όργανο

Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα στην Ανατολική Μάνη

Ασθενής σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:29 στη θάλασσα 7 χλμ. δυτικά-νοτιοδυτικά του Γερολιμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Λακωνία, 208 χλμ. από την Αθήνα.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που χαρακτηρίζεται ως «ασθενής», σημειώθηκε στις 04:29 τα ξημερώματα στον θαλάσσιο χώρο 7 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά του οικισμού Γερολιμένα, στον δήμο Ανατολικής Μάνης της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο εντοπίζεται 208 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα στηρίζει τη Βενεζουέλα μετά τον καταστροφικό σεισμό

Η Ελλάδα εξέφρασε συμπαράσταση στον λαό της Βενεζουέλας μετά τον σεισμό κοντά στην Καράκας, εκφράζοντας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στήριξη σε όσους επλήγησαν, μέσω ανάρτησης του ΥΠΕΞ στην πλατφόρμα Χ.
Καταγραφή σεισμού όργανο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανατολικά-βορειοανατολικά της Γαύδου

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:37 ανατολικά-βορειοανατολικά της Γαύδου, 349 χλμ. νότια της Αθήνας, με εστιακό σημείο σε θαλάσσια περιοχή 7 χλμ. ΑΒΑ της Γαύδου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.