ΓΔ: 2467.24 -0.01% Τζίρος: 32.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:52:36
Καταγραφή σεισμού όργανο

Σεισμός στη βόρεια Εύβοια έγινε αισθητός στην περιοχή της Αττικής

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ είχε προηγηθεί δόνηση και στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 2 λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής στη Βόρεια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα έξι χιλιόμετρα νότια του Προκοπίου Ευβοίας.

Λίγο νωρίτερα, είχε σημειωθεί ακόμη μία σεισμική δραστηριότητα στα βόρεια του νομού Αττικής, γεγονός που οδήγησε πολλούς πολίτες να εξέλθουν από τα κτίρια για προληπτικούς λόγους. Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταγραφή σεισμού όργανο
ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Μιντανάο Φιλιππίνων, καμία απειλή για τσουνάμι

Ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοιχτά των νότιων Φιλιππίνων, κοντά στο Μιντανάο, με εστιακό βάθος 65,7 χλμ. Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι. Προηγήθηκαν δεκάδες θύματα σε πρόσφατο σεισμό στην περιοχή.
Ντέλσι Ροντρίγκες Βενεζουέλα
ΔΙΕΘΝΗ

Διασώστες με συντονισμό ΟΗΕ στη Βενεζουέλα μετά τον φονικό σεισμό

Ομάδες διασωστών με τη βοήθεια του ΟΗΕ φτάνουν στη Βενεζουέλα για να συμβάλλουν στις έρευνες μετά τον διπλό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 164 ανθρώπους και τραυμάτισε περίπου 1.000, σύμφωνα με την πρόεδρο Ροντρίγκες.