ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

INDITEX

Στα ύψη ο τζίρος της Inditex (Zara), ξεπέρασε τα 600 εκατ. το 2022

Τρία νέα σημεία πρόσθεσε στο δίκτυο του ο ισπανικός όμιλος Inditex στην χώρα μας μέσα στο 2023, ενώ περισσότερα προγραμματίζονται για το 2024. Τον Απρίλιο τα εγκαίνια του νέου concept των αλυσίδων Zara και Zara Home στον Πύργο Πειραιά.
inditex-fashion-shops
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Inditex: Εκτίναξη εσόδων και κερδών με ώθηση από τα καταστήματα Zara

Τα καθαρά κέρδη του ισπανικού ομίλου ανήλθαν σε 5,4 δισ ευρώ κατά τη χρήση του 2022 και ήταν αυξημένα κατά 27%. Οι αλυσίδες Zara και Zara Home αύξησαν τα κέρδη τους κατά 38%, ενώ οι ηλεκτρονικές πωλήσεις ανήλθαν σε 7,8 δισ.
ΔΙΕΘΝΗ

Ματαιώθηκαν οι απεργίες στα καταστήματα Zara μετά την αύξηση μισθού 25%

Οι περίπου 1.000 εργαζόμενοι του ομίλου Inditex στην Ισπανία είχαν απεργήσει τη Black Friday και είχαν προαναγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στις γιορτές ζητώντας μεγαλύτερες μισθολογικές αυξήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα ύψη τα μεγέθη της Inditex, ρεκόρ επταετίας στο περιθώριο κέρδους

Τα κέρδη του ισπανικού ομίλου αυξήθηκαν κατά 41% το α' εξάμηνο, ενώ οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 24,5%, χάρη και στην ενίσχυση των πωλήσεων της αλυσίδας Zara κατά 29%. Σημαντική άνοδος και για την μετοχή του ομίλου.
inditex-fashion-shops
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακάμπτει δυναμικά η Zara από την πανδημία με αύξηση πωλήσεων κατά 37%

Στην Ελλάδα, ο όμιλος πέτυχε μέσα στο φθινόπωρο να αγγίξει το 80% των πωλήσεων που έκανε το 2019, καλύπτοντας εν πολλοίς τις απώλειες του 2020. Προτεραιότητα της Inditex αποτελεί η ανακαίνιση αρκετών καταστημάτων.
inditex-fashion-shops
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανανέωση των καταστημάτων Inditex - Zara, δυναμική αύξηση του τζίρου

Σε ανακαίνιση και επέκταση του καταστήματος Zara στο Golden Hall προχώρησε ο ισπανικός όμιλος. Στο 80% του τζίρου του 2019 έχει φτάσει ο τζίρος το τελευταίο τετράμηνο, δηλώνει στο Business Daily ο διευθύνων σύμβουλος, Ηλίας Μάλαμας.