ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

JPMORGAN CHASE

karonis, viva
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χ. Καρώνης: Δικαστική νίκη επί της JPMorgan, θα αποτιμηθεί σωστά η Viva

Το δικαστήριο απέρριψε τις προσπάθειες της JP Morgan να επαναδιατυπώσει τους όρους της συμφωνίας μετόχων, τονίζει ο ιδρυτής της Viva Wallet. Η αποτίμηση θα γίνει με βάση την πλήρη δυναμική της εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Χωνεύοντας» το Metlen, το «μασάζ» Μανουσάκη στους Κύπριους και η JPMorgan

Η συγκίνηση του Ευάγγελου Μυτιληναίου για την αλλαγή επωνυμίας και η υπόσχεση για νέες κορυφές, η νέα αποστολή Μ. Μανουσάκη στην Κύπρο και η έξοδος Γεωργακόπουλου από την JPMorgan υπό τη σκιά του deal με τη Viva.
karonis, viva
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εντείνονται οι τριγμοί στη Viva: Αμυντικοί ελιγμοί Καρώνη με τριπλή συγχώνευση

Κρίσιμη εβδομάδα για την εταιρεία. Σήμερα το δικαστήριο Καρώνη – JPMorgan στο Λονδίνο. Την Παρασκευή η ΓΣ για τη συγχώνευση Viva Payments, Viva Bank και Viva Wallet. Αντίθετοι οι Αμερικανοί.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Moody's και JPMorgan «διόρθωσαν» το ΧΑ, τι εκτιμούν τώρα οι χρηματιστές

Αφορμή για σημαντικές πωλήσεις στο χώρο των μη τραπεζικών μετοχών του Large Cap στάθηκαν οι εκθέσεις των οίκων Moody’s και JP Morgan, με αρκετούς τίτλους να πιέζονται σημαντικά. Τι λένε Ν. Χρυσοχοΐδης και Ηλ. Ζαχαράκης.
JPMORGAN, BANKS,TRAPEZES
ΑΓΟΡΕΣ

JP Morgan: Γιατί δεν ... συμφέρει το ΧΑ να αναβαθμιστεί σε ώριμη αγορά

Η αμερικανική τράπεζα υποστηρίζει ότι μόνο τρεις ελληνικές μετοχές καλύπτουν τα βασικά κριτήρια για ένταξη στον δείκτη DM Europe, ενώ αναβάθμιση της αγοράς σε ώριμη θα οδηγούσε και σε απώλεια επενδυτικού ενδιαφέροντος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

JPMorgan: Εμείς προσφύγαμε πρώτοι κατά του Χ. Καρώνη στη Δικαιοσύνη

Εκπρόσωπος της αμερικανικής τράπεζας υποστηρίζει η JP Morgan προχώρησε σε αυτήν την κίνηση καθώς «εξάντλησε όλες τις άλλες επιλογές που είχε στη διάθεσή της», αλλά συνεχίζει να πιστεύει στην επένδυση στη Viva.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το κλειστό dinner του Τζ. Ντάιμον, οι καθυστερήσεις στο μετρό και οι χάκερ

Τι είπε ο επικεφαλής της JPMorgan σε στενό κύκλο δέκα τραπεζιτών και επιχειρηματιών στη Νέα Υόρκη, η ιδέα του Σπίρτζη που φέρνει καθυστερήσεις στα έργα μετρό, οι επιθέσεις χάκερ, οι Έλληνες και η ακρίβεια και τα πρόστιμα της Κομισιόν.