ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Πυρετός» επιχειρηματικών συμφωνιών, εξαγορών, ΑΜΚ και ομολογιακών εκδόσεων

Από την ενέργεια μέχρι την πληροφορική και από τα τρόφιμα μέχρι τη ναυτιλία και τις κατασκευές ένας καταιγισμός μεγάλων deals, εντός και εκτός Χρηματιστηρίου, σημειώνεται στη χώρα αναδιαμορφώνοντας τον επιχειρηματικό χάρτη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΣΤΑΤ: Εκτόξευση 11,6% σε τιμές υλικών Κατασκευής Νέων Κτηρίων Κατοικιών

Αυξήσεις που ξεπερνούν το 70% στην ενέργεια καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ. Ο Γενικός Δείκτης τιμών υλικών Κατασκευής Νέων Κτηρίων Κατοικιών τον Ιούνιο, σε σύγκριση με τον δείκτη του Μαΐου 2022, παρουσίασε αύξηση 0,6%.
xristoforou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Η Διοίκηση πρότεινε τον Οδυσσέα Χριστοφόρου για μέλος του ΔΣ

Ο κ. Χριστοφόρου εργάζεται στον ΟΠΑΠ από το 2014 και από το 2019 κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Από το 2008 έως το 2014 υπηρέτησε ως Εντεταλμένος Διευθυντής στην Τράπεζα της Ελλάδος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Maipei: Επιτυχής πορεία 20 ετών, βρίσκεται στο top 3 στα δομικά υλικά

Η καινοτόμα εταιρεία δομικών υλικών, μέλος του ιταλικού ομίλου Mapei, ανακοίνωσε σημαντικές επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγής και τη διάθεση νέων προϊόντων στην αγορά, αξιοποιώντας το εργοστάσιο στην Ελλάδα.
ESG

Νέος κύκλος για το πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη» της Mytilineos

Το πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη» έχει διάρκεια ενός έτους και προσφέρει εργασιακή εμπειρία υψηλού επιπέδου, με μαθητεία σε πραγματικές συνθήκες και έργα, ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει 109 νέες και νέοι μηχανικοί.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παράθυρο ευκαιρίας για την Attica Bank η αναγέννηση των κατασκευών

Η απομάκρυνση του ενδεχομένου πρόωρων εκλογών επιταχύνει τον σχεδιασμό για την αύξηση κεφαλαίου, αγκάθι οι τεταμένες σχέσεις των μετόχων. Ευκαιρίες για δάνεια στον τομέα κατασκευών φέρνει το Ταμείο Ανάκαμψης.