ΓΔ: 2104.21 -0.08% Τζίρος: 165.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Shutterstock

Ανακαλούνται 1.061 οχήματα μάρκας Honda

Πρόγραμμα ανάκλησης 1.061 οχημάτων Honda καθώς ενδέχεται η διαχείριση καυσαερίων της ηλεκτρονικής µονάδας ελέγχου (PCM) να προκαλέσει συσσώρευση θείου εντός του καταλύτη, επηρεάζοντας την καταλυτική ιδιότητά του.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη επίσημος εισαγωγέας και διανοµέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων µάρκας Honda, για επαναπρογραμματισμό όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά επαναπρογραµµατισµό σε 1.061 οχήµατα τύπων CIVIC (FK3), CRV (RE6) και HRV (RU8), περιόδου παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον ∆εκέµβριο του 2018. Σε ορισµένα από τα επηρεαζόµενα οχήµατα, κατά τη διάρκεια επαναλαµβανόµενων επιταχύνσεων και επιβραδύνσεων, ενδέχεται η διαχείριση καυσαερίων της ηλεκτρονικής µονάδας ελέγχου (PCM) να προκαλέσει συσσώρευση θείου εντός του καταλύτη, επηρεάζοντας την καταλυτική ιδιότητά του.

Μέχρι στιγµής, στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Honda για τον επαναπρογραµµατισµό της ηλεκτρονικής µονάδας ελέγχου του κινητήρα, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Audi A6 Λιμουζίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Η UST αποκτά την Italdesign σε συνεργασία με την Audi για νέα οχήματα

Η Audi και η UST προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία, με την UST να αποκτά πλειοψηφικό πακέτο της Italdesign. Η Lamborghini διατηρεί μερίδιο, ενώ η συμφωνία ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον παγκόσμιο σχεδιασμό οχημάτων.
Λογότυπο AVAX σε εργοτάξιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΒΑΞ: Σε κυκλοφορία τα τελευταία 10 χλμ. και ολοκληρώνεται η Πατρών–Πύργου

Με την παράδοση των τελευταίων 10 χλμ. από την ΑΒΑΞ, ο άξονας Πάτρα–Πύργος ολοκληρώνεται πλήρως, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα της Δυτικής Ελλάδας με έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.
Λογότυπο Mercedes-Benz
ΔΙΕΘΝΗ

Mercedes: 140 χρόνια ιστορίας και νέα μοντέλα σε τολμηρή σχεδιαστική πορεία

Το 2026 η Mercedes γιορτάζει 140 χρόνια από το πρώτο αυτοκίνητο, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα και σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία, τιμώντας παράλληλα την κληρονομιά της A-Class και τη διαδρομή της στην αγορά.