ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ανακαλούνται 1.061 οχήματα μάρκας Honda

Πρόγραμμα ανάκλησης 1.061 οχημάτων Honda καθώς ενδέχεται η διαχείριση καυσαερίων της ηλεκτρονικής µονάδας ελέγχου (PCM) να προκαλέσει συσσώρευση θείου εντός του καταλύτη, επηρεάζοντας την καταλυτική ιδιότητά του.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη επίσημος εισαγωγέας και διανοµέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων µάρκας Honda, για επαναπρογραμματισμό όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά επαναπρογραµµατισµό σε 1.061 οχήµατα τύπων CIVIC (FK3), CRV (RE6) και HRV (RU8), περιόδου παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον ∆εκέµβριο του 2018. Σε ορισµένα από τα επηρεαζόµενα οχήµατα, κατά τη διάρκεια επαναλαµβανόµενων επιταχύνσεων και επιβραδύνσεων, ενδέχεται η διαχείριση καυσαερίων της ηλεκτρονικής µονάδας ελέγχου (PCM) να προκαλέσει συσσώρευση θείου εντός του καταλύτη, επηρεάζοντας την καταλυτική ιδιότητά του.

Μέχρι στιγµής, στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Honda για τον επαναπρογραµµατισµό της ηλεκτρονικής µονάδας ελέγχου του κινητήρα, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.
Troxaia-prostima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία

Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 2.800 έλεγχοι οχημάτων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική και βεβαιώθηκαν 974 παραβάσεις.