ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Επεισόδια στου Ρέντη: Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του 18χρονου

Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο. Ταυτόχρονα, έχει ασκηθεί δίωξη για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές σε άγνωστους δράστες.

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας στον 18χρονο συλληφθέντα που φέρεται να ομολόγησε σήμερα ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Ρέντη. Ειδικότερα, σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες, διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού, βιαιοπραγία από κοινού και κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών από κοινού.

Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο. Ταυτόχρονα, έχει ασκηθεί δίωξη για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές σε άγνωστους δράστες. O 18χρονος συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ομολόγησε μόνος του την πράξη του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.