ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Pixabay

Παροδικές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί

Ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο. Δυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ στα νότια πελάγη. Άνοδος της θερμοκρασίας. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πιο πυκνές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη. Πρόσκαιρες ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και ενδεχομένως στην Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 14, στην Ήπειρο από 2 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 17-18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 17 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου και στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς, με τις ελάχιστες περιφερειακά της πόλης να είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.