ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 84.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 00:15:56 DATA
Thessaloniki
Pixabay

Θανάσιμος τραυματισμός ορειβάτη στον Όλυμπο

Στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λιτοχώρου και της ΕΜΑΚ που ανέσυραν τον άτυχο άνδρα από τη χαράδρα.

Θανάσιμα τραυματισμένος ανασύρθηκε ο Βούλγαρος ορειβάτης που έπεσε νωρίτερα στη θέση "Λούκι του Στεφανιού" στον Όλυμπο. Στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λιτοχώρου και της ΕΜΑΚ που ανέσυραν τον άτυχο άνδρα από τη χαράδρα.



   

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KOSMIMA egkainia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Kosmima φωτίζει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, τόνισε πως η KOSMIMA επανακάμπτει και εξελίσσεται σε μια σημαντική έκθεση τόσο για τη ΔΕΘ-HELEXPO και τον ίδιο τον κλάδο του κοσμήματος, όσο και για τη Θεσσαλονίκη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη απάτη ΦΠΑ 35 εκατ. με εμπλοκή επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης

Η Αρχή για το Ξέπλυμα φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε υπό τον έλεγχό του εταιρείες – φαντάσματα σε Ελλάδα, Βουλγαρία και άλλες χώρες του εξωτερικού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Απόπειρα εξαπάτησης των επιβατών η δήθεν προσφορά δωρεάν καρτών

Ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η διαφήμιση-απάτη και να εντοπιστούν οι δράστες.
οασθ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Μεγάλη η εξοικονόμηση καυσίμων από τα ηλεκτρικά λεωφορεία

«Τα ηλεκτρικά λεωφορεία μας, πέρα από λειτουργικά, άνετα και αθόρυβα, χαρακτηριστικά που διαπιστώνουν καθημερινά οι επιβάτες μας, είναι μηδενικών εκπομπών ρύπων» εξήγησε ο διευθυντής Οικονομικών του ΟΑΣΘ Παύλος Τριχάκης.