ΓΔ: 2217.95 0.53% Τζίρος: 165.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:50:39
Σύννεφα στον ουρανό
Σύννεφα και ουρανός κατά τη διάρκεια δειλινού, με εναλλαγή φωτισμών και χρωμάτων.

Λίγες νεφώσεις και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί

Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές. Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Θράκη όπου θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Περισσότερες θα είναι οι νεφώσεις στη βορειοανατολική χώρα, δίνοντας παροδικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 12-13, στην Ήπειρο από 0 έως 14, στη Θεσσαλία από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 14-16, στα Επτάνησα από 5 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 12-13 βαθμούς και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 7 έως 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, με προοδευτική ενίσχυση στα βόρεια πελάγη στα 6 μποφόρ, ενώ στο Βορειοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο αναμένεται στροφή των ανέμων σε βορειοανατολικούς με εντάσεις 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.