ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Κάποιες νεφώσεις με περιορισμένες βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Λίγες νεφώσεις σταδιακά πυκνότερες και πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Κρήτη και στο Κεντρικό Ιόνιο, τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, μέτριοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.
Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική Στερεά, στη Νότια Πελοπόννησο, στο Κεντρικό Ιόνιο και στα ορεινά και βόρεια τμήματα της Κρήτης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 11 βαθμούς), 3 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 3 έως 13 βαθμούς στην Ήπειρο), 9 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 16 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο Πέλαγος ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις σταδιακά πυκνότερες και πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές έως το μεσημέρι περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αφρικανική σκόνη έχει κατακλύσει την ατμόσφαιρα των Χανίων

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Χανίων, Μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας μιλάει για κορύφωση του φαινομένου απόψε, με τους Νοτιάδες που αναμένονται μέχρι το βράδυ να απελευθερώσουν την ατμόσφαιρα.