ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Ανοίγει στις 26 Φεβρουαρίου η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως την 11η Μαρτίου και ώρα 18.00, ενώ οι αιτήσεις γίνονται με χρήση των κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 - Επίδομα Παιδιού, ανοίγει την προσεχή Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως την 11η Μαρτίου και ώρα 18.00.

Θα κλείσει προσωρινά στις 29-3-2024 και ώρα 08.00 για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου έτους 2024.

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

xrimata, money, metrita, cash, euro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενίσχυση 3,8 εκατ. ευρώ σε πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες

Το χρηματικό ποσό είναι ύψους 700 ευρώ για τις τρίτεκνες και 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες μητέρες και πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.
xrimata, money, metrita, cash, euro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12 Μαΐου κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.