ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:46:51

Η Ενότητα δεν θα συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις στις 8 Μαρτίου

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης διαχωρίζει την θέση της και καλεί τα μέλη της να γυρίσουν την πλάτη τους στη κομματική εκμετάλλευση.

Η συνδικαλιστική οργάνωση ΕΝΟΤΗΤΑ ανακοίνωσε ότι διαχωρίζει την θέση της και καλεί τα μέλη της να γυρίσουν την πλάτη τους στη κομματική εκμετάλλευση, με αφορμή όπως σημειώνει τις αποφάσεις (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) και κάποιων Εργατικών Κέντρων (Θεσσαλονίκης κ.λπ.) με θέμα την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας ενάντια στο Νομοσχέδιο για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Παράλληλα η ΕΝΟΤΗΤΑ σημειώνει ότι θα σταθεί δίπλα σε κάθε μεταρρυθμιστική παρέμβαση, όπως η συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να συμπορευτεί με τις αντιλήψεις του παρελθόντος που είναι και παρωχημένες, αλλά και ξεπερασμένες από τις εξελίξεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Κυρώσεις κατά ρωσικής τράπεζας VTB λόγω σχέσεων με Ιράν

Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στη ρωσική VTB, κατηγορώντας την για παραβίαση των περιορισμών προς το Ιράν. Το υπουργείο Οικονομικών δεσμεύεται να συνεχίσει τις πιέσεις κατά όσων στηρίζουν το ιρανικό καθεστώς.
Μαρυστιανού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρία Καρυστιανού: Θέλουμε μια νέα, δημοκρατική και αναγεννημένη πολιτεία

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του «Ελπίδα για την Δημοκρατία», τόνισε σε συνέντευξη στην Πάτρα ότι στόχος είναι μια αναγεννημένη πολιτεία, στήριξη του πρωτογενούς τομέα, καταπολέμηση ακρίβειας και δημογραφικού προβλήματος.
Επενδύσεις στην Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε χρηματοοικονομικό κέντρο για διεθνή funds

Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε νέο οικονομικό κέντρο, καθώς μεγάλοι διεθνείς διαχειριστές κεφαλαίων, όπως ο Κρις Ρόκος και οι εταιρείες Millennium και Veriton, μεταφέρουν φορολογική έδρα ή ανοίγουν γραφεία στην Αθήνα.
Ιάκωβος Γιαννακλής
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιαννακλής (Eurobank): Η τραπεζική γίνεται διακριτικότερη και πιο παρούσα

Στη νέα εποχή των τραπεζικών υπηρεσιών, η χρηματοδότηση και οι πληρωμές ενσωματώνονται στην καθημερινότητα του πελάτη, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή επίσκεψη στην τράπεζα, σύμφωνα με τον Deputy CEO της Eurobank Ιάκωβο Γιαννακλή.
πολεοδομικός χάρτης σχεδίαση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναβάλλεται το ΜΙΔΑ και η υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τραπεζών

Οι διαφορές στα στοιχεία των ακινήτων που δηλώθηκαν στο Ε9 με εκείνα που δηλώθηκαν Κτηματολόγιο, οδηγούν σε αναβολή τη λειτουργία του ΜΙΔΑ και την υποχρεωτική πληρωμής ενοικίων μέσω τράπεζας.