ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Ενότητα δεν θα συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις στις 8 Μαρτίου

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης διαχωρίζει την θέση της και καλεί τα μέλη της να γυρίσουν την πλάτη τους στη κομματική εκμετάλλευση.

Η συνδικαλιστική οργάνωση ΕΝΟΤΗΤΑ ανακοίνωσε ότι διαχωρίζει την θέση της και καλεί τα μέλη της να γυρίσουν την πλάτη τους στη κομματική εκμετάλλευση, με αφορμή όπως σημειώνει τις αποφάσεις (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) και κάποιων Εργατικών Κέντρων (Θεσσαλονίκης κ.λπ.) με θέμα την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας ενάντια στο Νομοσχέδιο για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Παράλληλα η ΕΝΟΤΗΤΑ σημειώνει ότι θα σταθεί δίπλα σε κάθε μεταρρυθμιστική παρέμβαση, όπως η συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να συμπορευτεί με τις αντιλήψεις του παρελθόντος που είναι και παρωχημένες, αλλά και ξεπερασμένες από τις εξελίξεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Νάρκη» στην Επαγγελματική Ασφάλιση το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας

Τα σωματεία εργαζομένων στην Eurobank και στην Alpha Bank σημειώνουν ότι οι εργαζόμενοι-ασφαλισμένοι κινδυνεύουν να εγκλωβιστούν σε ένα ασφαλιστικό καθεστώς με δυσμενέστερους όρους από το αρχικό που είχαν επιλέξει.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών προειδοποιούν οι τράπεζες

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών προειδοποιεί το συναλλακτικό κοινό να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικό απέναντι σε όσους επικοινωνήσουν με πρόφαση τις αποζημιώσεις ή την καταβολή έκτακτων επιδομάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερη απεργιακή κινητοποίηση προκηρύχθηκε στην HSBC σε Ελλάδα

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της HSBC Ελλάδος υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ότι «επιλέγει να φύγει «από την πίσω πόρτα» και μάλιστα πουλώντας απογυμνωμένο από τα πιο σημαντικά του assets το ελληνικό υποκατάστημα της».
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αγία Παρασκευή

Ο ληστής απείλησε πως θα προκαλέσει έκρηξη μέσα στο κατάστημα. Απέσπασε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κατάφερε να διαφύγει. Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.