ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συνελήφθη 20χρονος που έκλεβε ελαιόλαδο από σούπερ - μάρκετ στη Κοζάνη

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη, συνελήφθη ένας 20χρονος το απόγευμα του Σαββάτου (23/3). Ακόμα εξιχνιάσθηκαν ακόμη 2 περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ανωτέρω, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στην πόλη της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας 114,81 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος στις 19/3 αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ, ενώ στις 16/3 από άλλο κατάστημα σούπερ μάρκετ της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική οργάνωση οπαδών: Έχουν απολογηθεί περίπου 15 κατηγορούμενοι

Ανακριτές και Εισαγγελείς έχουν ήδη αποφανθεί σύμφωνα με πληροφορίες για την προφυλάκιση δύο κατηγορουμένων ο ένας εκ των οποίων στη δικογραφία αναφέρεται με το προσωνύμιο «Κοκός» και είναι 31 ετών, ενώ ο άλλος είναι 26 χρόνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεψε χαλκό από μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης διακριβώθηκε η δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην κλοπή χαλκού από μετασχηματιστές ΔΕΔΔΗΕ, σε περιοχές της Ξάνθης και της Ροδόπης. Η αξία του κλεμμένου χαλκού υπολογίζεται σε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.