ΓΔ: 1455.48 0.03% Τζίρος: 100.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kausonas-zesti-kairos
Φώτο: Shutterstock

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα

Ασθενείς και τοπικά μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στα νοτιοανατολικά, θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η υψηλή συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης θα περιοριστεί σημαντικά και θα συνεχίσει να επηρεάζει τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 19 βαθμούς), 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 7 έως 20 βαθμούς στην Ήπειρο), 12 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες, 7 έως 26 βαθμούς στην Κρήτη, 12 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 14 έως 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο έως ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία μετά το μεσημέρι στο Νότιο Αιγαίο θα στραφούν σε δυτικούς ασθενείς έως μέτριους 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ και στο Σαρωνικό σε τοπικά μέτριους 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως 5 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

liakada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλές καιρικές συνθήκες σήμερα σε όλη τη χώρα με λίγα μόνο σύννεφα

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του νομού 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24-25 βαθμούς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι και νεφώσεις

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα του νομού τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς.
kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.