ΓΔ: 1455.48 0.03% Τζίρος: 100.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Ηλιοφάνεια με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες για σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα, με πρόσκαιρες και τοπικές μόνο βροχές στα βόρεια το μεσημέρι και απόγευμα. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες, κυρίως στα νότια και ανατολικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 13 έως 30, στην Ήπειρο από 12 έως 28, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 12 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 29, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 29, στις Κυκλάδες από 15 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 24 και στην Κρήτη από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Το μεσημέρι στα νότια οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις ενώ το μεσημέρι και απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα δυτικά θα φτάνουν τα 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

liakada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλές καιρικές συνθήκες σήμερα σε όλη τη χώρα με λίγα μόνο σύννεφα

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του νομού 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24-25 βαθμούς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι και νεφώσεις

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα του νομού τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς.
kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.