ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πως θα ενταχθείτε στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον II»

Πρεμιέρα στην Αττική κάνει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον II» με το ενδιαφέρον των πολιτών να είναι μεγάλο. Ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε.

Πρεμιέρα κάνει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον II» στην Αττική με τους πολίτες να περιμένουν να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μετά την Αττική, σειρά παίρνουν η Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο στις 25 Σεπτεμβρίου και η Δυτική Μακεδονία στις 26 Σεπτεμβρίου, με το ενδιαφέρον των πολιτών να είναι μεγάλο.

Η υποβολή των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας. Τα κριτήρια για την υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ» είναι εισοδηματικά και κοινωνικά. Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ» αφορά μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα και όχι καταστήματα.

Ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζεται κανείς προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ».

  • Εντυπο Ε1 για χρήση του 2018.
  • Οικοδομική άδεια.
  • Λογαριασμός της ΔΕΗ.
  • Εαν πρόκειται για ενοικιαστές απαραίτητο είναι και το συμβόλαιο
  • Εντυπο Ε9 χρήσης 2019.
  • Εκκαθαριστικό της Εφορίας.
  • Αν υπάρχει τακτοποίηση αυθαιρέτου τμήματος μέσα στο διαμέρισμα ή τη μονοκατοικία, χρειάζονται επιπροσθέτως και τα χαρτιά τακτοποίησης.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Εξοικονομώ Κατ' Οίκον»: Διεύρυνση και σε άλλες περιφέρειες - Παρέμβαση ΤΤΕ

Το «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον» θα προχωρήσει και στις άλλες ελληνικές περιφέρειες δήλωσε υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. Απόδοση ευθυνών ζητά το ΤΤΕ για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην έναρξη υποβολής αιτήσεων του Β’ κύκλου του προγράμματος.
YPEN-Exoikonomo katoikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TEE: Προτάσεις για λυση των προβλημάτων του «Εξοικονομώ κατ' οίκον II»

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ προχωρά σε συγκεκριμένες προτάσεις άμεσης επίλυσης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί εκ νέου με την έναρξη του Β κύκλου προγράμματος «εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Εξοικονόμηση κατ΄οίκον»: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις

Από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά τμηματικά, ανά ομάδα Περιφερειών, η υποβολή αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον», το οποίο παρέχει επιχορηγήσεις και άτοκα δάνεια για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.
house
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για 80 εργατικές κατοικίες στα Γρεβενά

Με την ολοκλήρωση του έργου, προϋπολογισμού 6.227.308 ευρώ, ο οικισμός θα παραδοθεί στους δικαιούχους πλήρης και λειτουργικός, ενώ, παράλληλα, με την κατασκευή του θα εκκινήσει ο έλεγχος των δικαιολογητικών των κληρούχων, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι δικαιούχοι τους.