ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αστυνομική επέμβαση για την εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου

Ομαλά εξελίσσεται μια ακόμη αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη, στην περιοχή των Εξαρχείων με την αστυνομία να διεξάγει παράλληλα και έλεγχο για ναρκωτικά.

Ομαλά εξελίσσεται μια ακόμη αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη, στη συμβολή των οδών Οκταβίου Μερλιέ και Πρασσά, στην περιοχή των Εξαρχείων κοντά στο Κολωνάκι. Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία είχε προχωρήσει στην εκκένωση ακόμη δυο κτιρίων που τελούσαν υπό καταλήψη στην περιοχή των Πατησίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη για τέσσερα χρόνια μένουν περισσότεροι από 100 αλλοδαποί.

Σημειώνεται, ότι στο κτίριο στεγαζόταν παλιά σχολείο. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνεται έλεγχος και για ναρκωτικά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.
police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.