ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέα έκρηξη ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη

Τέταρτο χτύπημα σε ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών με τους δράστες να εισβάλλουν και σε ΚΑΠΗ που βρισκόταν δίπλα. Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία.

Συνεχίζεται καθημερινά το φαινόμενο εκρήξεων σε ΑΤΜ με την αστυνομία να εξετάζει αν πρόκεται για σπείρα που δρουν με παρόμοιο τρόπο μετά τη νέα έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) που ήταν η τέταρτη από την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Οι άγνωστοι έδρασαν τα ξημερώματα. Αυτή τη φορά σε ΑΤΜ το οποίο βρίσκεται στην πρόσοψη του ΚΑΠΗ, στην πλατεία της δημοτικής κοινότητας Φιλύρου. Οι δράστες φαίνεται να ανατίναξαν το μηχάνημα -«στόχο», προκαλώντας ζημιές σ' αυτό, και στη συνέχεια «τρύπωσαν» στο ΚΑΠΗ σπάζοντας την τζαμαρία του.

Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει γνωστό εάν αφαιρέθηκαν χρήματα από τις κασετίνες του ΑΤΜ. Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό που συνέβη γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, εξετάζοντας εάν πρόκειται για τους ίδιους δράστες που «χτύπησαν» τις προηγούμενες μέρες, με πανομοιότυπο τρόπο, σε Κωνσταντινοπολίτικα, Νεάπολη και Ευκαρπία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αγία Παρασκευή

Ο ληστής απείλησε πως θα προκαλέσει έκρηξη μέσα στο κατάστημα. Απέσπασε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κατάφερε να διαφύγει. Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σπείρα που έκανε ηλεκτρονικές απάτες, στα 124.000 ευρώ η λεία

Οι δράστες πλαστογραφούσαν υπεύθυνες δηλώσεις με τα στοιχεία των θυμάτων και εξουσιοδοτούσαν μέλη της ομάδας να προβούν στην αλλαγή των καρτών σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, αποκτώντας πρόσβαση στο ebanking των παθόντων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη και ο συνεργός της ληστείας στην τράπεζα της οδού Μητροπόλεως

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ο 41χρονος ημεδαπός αναζητούνταν ως συνεργός του 33χρονου που είχε συλληφθεί την 27η Σεπτεμβρίου για την ληστεία στην τράπεζα επί της οδού Μητροπόλεως.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 8 ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και ΕΛΤΑ

Εξιχνιάστηκαν οκτώ ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και ΕΛΤΑ με λεία άνω των 100.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του συνεργού του.