ΓΔ: 1422.51 0.35% Τζίρος: 51.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:16:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ευκαιρία καριέρας για νέους σε ανερχόμενες ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις

Η ευκαιρία αυτή δίνεται μέσω της διοργάνωσης «Startup Career Day» που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 6 Μαρτίου από το CollegeLink σε συνεργασία με ελληνικά πανεπιστήμια.

Την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε ελληνικές νεοφυείς εταιρίες (startup) θα έχουν φοιτητές και απόφοιτοι τριών κορυφαίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας.

Η ευκαιρία αυτή δίνεται μέσω της διοργάνωσης «Startup Career Day» που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 6 Μαρτίου από το CollegeLink σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θα συμμετάσχουν περισσότερες από 50 επιτυχημένες ελληνικές νεοφυείς εταιρίες που εκτιμάται ότι θα συναντήσουν περισσότερους από 800 συμμετέχοντες που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά των στελεχών του.

Οι νέοι που θα συμμετέχουν θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκτός από της συνεντεύξεις με πολλές επιτυχημένες αλλά και ανερχόμενες startups να παρακολουθήσουν συζητήσεις με επίκαιρα θέματα που αφορούν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων καθώς και σε ζητήματα που αφορούν την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Επίσης να μάθουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού ή να αξιολογήσουν το υπάρχον βιογραφικό τους που τους οδηγεί στην επιτυχή επιλογή τους από μια εταιρία.

Οι ομιλητές είναι ο Σπύρος Αρσένης, διευθυντής NBG Business Seeds Manager της Εθνικής Τράπεζας, ο Γιάννης Καλογήρου Scientific Director at Innovation and Entrepreneurship Unit, NTUA, η Δανάη Κολοβού, Talent Acquisition Specialist - Technology, Blueground, η Εβίτα Σολωμού, Country Manager, Doctoranytime, ο Κώστας Καραμίτας R&D Engineer, Accusonus και ο Γιώργος Παπαδάκης, καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Junior Achievement Greece παρουσιάζει τις νέες μαθητικές «start up»

Το Junior Achievement Greece ιδρύθηκε το 2005 και είναι μέλος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού μαθητικής επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide που είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης.