ΓΔ: 2206.3 -0.21% Τζίρος: 281.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
Ηλιοβασίλεμα με έντονη ζέστη και καύσωνα πάνω από την πόλη.

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, βοριάδες και ελαφρές συγκεντρώσεις σκόνης

την Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες, κυρίως στα νότια και ανατολικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 20 έως 38, στην Ήπειρο από 19 έως 36, στη Θεσσαλία από 22 έως 39, στη Δυτική Στερεά από 22 έως 38, στην υπόλοιπη Στερεά από 21 έως 36, στην Πελοπόννησο από 21 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 36, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 21 έως 36, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 38, στις Κυκλάδες από 23 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 36 και στην Κρήτη από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νότια τμήματά του όπου οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας 3 έως 5 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.