ΓΔ: 2206.3 -0.21% Τζίρος: 281.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φωτο: Pixabay

Γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 34-35 βαθμούς.

Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024 αναμένεται αίθριος καιρός γενικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 35-36, στη Θεσσαλία από 15 έως 37, στην Ήπειρο από 15 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 15 έως 35-36 βαθμούς, στα Επτάνησα από 19 έως 34-36 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 32-34 βαθμούς (τοπικά στην Νότια Κρήτη έως 37 βαθμούς), ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 38-40 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 34-35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό γενικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.