ΓΔ: 2206.3 -0.21% Τζίρος: 281.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Καλοκαίρι ήλιος ουρανός
Ο λαμπερός ήλιος καλοκαιριού σε καθαρό γαλάζιο ουρανό, ιδανικό για άρθρο πρόβλεψης καιρού.

Ηλιοφάνεια με άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και τοπικές νεφώσεις

Καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Εξασθένηση των ανέμων στα ανατολικά και στο Αιγαίο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Καλός καιρός αναμένεται σε ολόκληρη τη χώρα με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μια μικρή άνοδο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα υπάρξει και εξασθένηση των ανέμων στα ανατολικά και το Αιγαίο.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37-38 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 34-35 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 18 έως 37-39, στη Θεσσαλία από 20 έως 37-40, στην Ήπειρο από 20 έως 37-38 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 20 έως 38-40 βαθμούς, στα Επτάνησα από 22 έως 36 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 33-35 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 38-39 βαθμούς Κελσίου.

Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.