ΓΔ: 1442.37 -0.44% Τζίρος: 50.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:15:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έλεγχοι τιμών σε πρατήρια υγρών καυσίμων από τη ΓΓ Καταναλώτή

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκίνησε ήδη -μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή- άμεσο έλεγχο στα τιμολόγια αγοράς και θα επιβάλει πρόστιμα όπου υπάρχει παράβαση γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ελέγχους πραγματοποιεί η ΓΓ Καταναλωτή για τις τιμές στα πρατήρια υγρών καυσίμων σύμφωνα με ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η ραγδαία μείωση στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου επιβάλει και την προοδευτική μείωση στις λιανικές τιμές πώλησης καυσίμων στα πρατήρια. Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκίνησε ήδη -μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή- άμεσο έλεγχο στα τιμολόγια αγοράς και θα επιβάλει πρόστιμα όπου υπάρχει παράβαση». Αυτό γνωστοποίησε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος υφυπουργός για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης, σχολίασε: «Παρακολουθούμε με όλες τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων την εξέλιξη των καυσίμων στα πρατήρια της χώρας. Στόχος μας να δούμε περαιτέρω μείωση της τιμής στην αντλία, όπως αυτή αντιστοιχεί στο ποσοστό που επιβαρύνει το καύσιμο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι γιατροί με τους εμβολιασμoύς για Covid-19 από τα φαρμακεία

«Η κουλτούρα εμβολιασμού, που οδηγεί στη διαρκή, έγκαιρη και συνεπή εμβολιαστική κάλυψη καλλιεργείται μέσω της σχέσης εμπιστοσύνης ιατρού ασθενούς, κυρίως, και δευτερευόντως, μέσω διαρκών προωθητικών δράσεων στο ευρύ κοινό» ανέφερε ο ΠΙΣ.
house
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για 80 εργατικές κατοικίες στα Γρεβενά

Με την ολοκλήρωση του έργου, προϋπολογισμού 6.227.308 ευρώ, ο οικισμός θα παραδοθεί στους δικαιούχους πλήρης και λειτουργικός, ενώ, παράλληλα, με την κατασκευή του θα εκκινήσει ο έλεγχος των δικαιολογητικών των κληρούχων, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι δικαιούχοι τους.
libya_oil
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση της ανατολικής Λιβυής απειλεί με αναστολή εξαγωγών πετρελαίου

Οι κυριότεροι τερματικοί σταθμοί από όπου εξάγεται το πετρέλαιο της βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της χώρας, αχανή περιοχή υπό τον έλεγχο της παράλληλης κυβέρνησης την οποία υποστηρίζει ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ.