ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Θετικός στον κοροναϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Τι αναφέρει ανακοίνωσή του

Προσβλήθηκε από τον κοροναϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στo Facebook ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πώς βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, τονίζοντας ότι νιώθει καλά και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα το ίδιο συνέστησε να πράξουν και οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ευχόμενος περαστικά σε όλους.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο γνωστός ιός με ‘επισκέφθηκε’ και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επί ποδός η αστυνομία ενόψει του τελικού του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ

Πριν από λίγο καιρό και μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό υπήρχαν φήμες για αλλαγή της έδρας του τελικού και διεξαγωγής του σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές σήμερα για το ΤΕΕ - Σε συμμετοχή καλεί ο Γιώργος Στασινός

Σήμερα, από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ενώ στην η Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπούς στη Κρήτη

Χθες το μεσημέρι σε έλεγχο από αστυνομικούς σε 20χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό τη Γαλλία και συνελήφθη.