ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έως την 1η Ιουνίου η παράταση δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για Θεσπρωτία - Ιωάννινα

Όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ, για τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο, η παράταση αφορά στα ακίνητα που βρίσκονται σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα.

Έως και την 1η Ιουνίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, ύστερα από απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δημήτρη Οικονόμου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ, για τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο, η παράταση αφορά στα ακίνητα που βρίσκονται:

α) εντός των ορίων των προ-καποδιστριακών κοινοτήτων Αγίου Βλασίου, Γραικοχωρίου, Καστρίου, Λαδοχωρίου, Μαυρουδίου, Νέας Σελευκείας, Κεστρίνης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας,

β) εντός των ορίων των προ-καποδιστριακών κοινοτήτων Αγίου Ιωάννου, Άνω Λαψίστης, Ασφάκας, Βουνοπλαγιάς, Ελεούσης, Ζωοδόχου, Καρυών, Κάτω Λαψίστης, Μεγάλου Γαρδικίου, Πετσαλίου, Ροδοτοπίου, Αμπελείας, Αμφιθέας, Βασιλικής, Καστρίτσης, Κουτσελίου, Κρανούλας, Κρύας, Λογγάδων, Μαρμάρων, Μπάφρας, Μπιζανίου, Νεοκαισαρείας, Νεοχωροπούλου, Νήσου Ιωαννίνων, Πεδινής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικά θα γίνονται τα ραντεβού με το Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών

Η νέα πλατφόρμα για την έκδοση αριθμού προτεραιότητας, αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών για τις συναλλαγές τους με τα Κτηματολογικά Γραφεία που τη διαθέτουν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά στις 28 Αυγούστου η ψηφιακή πλατφόρμα για το Κτηματολόγιο

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κ. Κυρανάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει τις επόμενες κινήσεις ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση στο γραφείο του Κτηματολογίου στην Αθήνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ κλείνουν ενόψει του νέου έτους

Τη λειτουργία ψηφιακών εφαρμογών ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το κλείσιμο του έτους, ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ με κάποιες από αυτές να ανοίγουν πάλι στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα myKtimatologioLive

Μέσω της πλατφόρμας επιτυγχάνεται μείωση των επισκέψεων αρχικά σε κεντρικά και σταδιακά σε περιφερειακά γραφεία του Κτηματολογίου, βελτιστοποίηση της αξιοποίησης του προσωπικού και εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για τους συναλλασσόμενους.