ΓΔ: 2206.3 -0.21% Τζίρος: 281.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:19:42
Σύννεφα στον ουρανό
Σύννεφα και ουρανός κατά τη διάρκεια δειλινού, με εναλλαγή φωτισμών και χρωμάτων.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και περιορισμένη ορατότητα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές (λασποβροχές) ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο Αιγαίο, στην Ήπειρο, στο Βόρειο Ιόνιο και πιθανόν τοπικά στην Κρήτη. Τις βραδινές και πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα. Στις περιοχές που αναμένονται φαινόμενα, θα εκδηλωθούν λασποβροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 20 βαθμούς), 12 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 18 βαθμούς), 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 17 έως 26 βαθμούς στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη έως τους 32 βαθμούς), 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενούς βροχής τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.
Χιονισμένο δάσος Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.