ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Καλοκαίρι ήλιος ουρανός
Ο λαμπερός ήλιος καλοκαιριού σε καθαρό γαλάζιο ουρανό, ιδανικό για άρθρο πρόβλεψης καιρού.

Ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται σε Κυκλάδες και Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις σε ορεινές περιοχές των ηπειρωτικών. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -1 έως 14, στη Θεσσαλία από 0 έως 15, στην Ήπειρο από -1 έως 15, στη Στερεά από 0 έως 15, στην Πελοπόννησο από -1 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 14, στις Κυκλάδες από 6 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 14 και στην Κρήτη από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα Δωδεκάνησα και οι Ανατολικές Κυκλάδες όπου οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάλασσα με σύννεφα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2026

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικά και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.
Μεγάλος τροπικός κυκλώνας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αποδυναμώθηκε ο κυκλώνας Ισαΐας στην κατηγορία 1 στη Φλόριντα

Ο κυκλώνας Ισαΐας εξασθένησε σε κατηγορία 1 αφού έφτασε στη Φλόριντα, με ανέμους 150 χλμ/ώρα. Το NHC προειδοποιεί για καταιγίδες και πλημμύρες, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα.
Μεγάλος τροπικός κυκλώνας
ΔΙΕΘΝΗ

Κυκλώνας Isaias: Στην κατηγορία 3 πριν «χτυπήσει» τον νότο των ΗΠΑ

Ο κυκλώνας Isaias ενισχύθηκε σε κατηγορίας 3 και απειλεί τις πολιτείες Φλόριντα, Αλαμπάμα και Μισισιπή, με ανέμους ως 195 χλμ/ώρα, έντονες βροχές και μεγάλες πλημμύρες από το βράδυ έως το πρωί του Σαββάτου.