ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:19:43
Πλημμύρα σε δρόμο
Φώτο: Shutterstock

Λαμία: Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε το ισχυρό μπουρίνι

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τη Λαμία και τα γύρω χωριά για περίπου μία ώρα, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην περιοχή.

'Ανοιξαν οι ουρανοί στην πόλη της Λαμίας, αλλά και περιφερειακά, με την καταιγίδα, που κράτησε μια ώρα περίπου, αφήνοντας πίσω της πολλά προβλήματα.

Οι ισχυροί άνεμοι έριξαν πολλά δέντρα, ακόμη και μέσα στην πόλη της Λαμίας, ενώ διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί στη νότια πλευρά της πόλης, λόγω βλάβης από την κακοκαιρία, με συνέπεια εκατοντάδες νοικοκυριά να βρίσκονται, πάνω από δύο ώρες, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων, ιδιαίτερα στις νότιες συνοικίες της πόλης, ενώ η Τροχαία περιόρισε την κυκλοφορία σε χειμάρρους που «φούσκωσαν» απειλητικά και έχουν γίνει πλέον απροσπέλαστοι για τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: Διακοπή κυκλοφορίας στο ρέμα Βάρδα, 40 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρέμα Βάρδα (Σπάτα-Πικέρμι) λίγο πριν τις 15:00 λόγω κακοκαιρίας. Η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 40 κλήσεις από το πρωί για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων, κυρίως στα νότια προάστια.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι Τροχαίας - 1.073 παραβάσεις σε μία μέρα

Σε 1.073 παραβάσεις ΚΟΚ προχώρησε η Τροχαία το τελευταίο 24ωρο σε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότερες αφορούσαν ταχύτητα, φορτηγά και μη χρήση κράνους σε ηλεκτρικά πατίνια, ενώ καταγράφηκαν και άλλες παραβάσεις.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό τροχαίο στα Άνω Πατήσια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 79χρονη

Τραγικό τροχαίο στα Άνω Πατήσια: Φορτηγό παρέσυρε 79χρονη στη συμβολή Ηρακλείου και Ορφανίδου, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη διασταύρωση Κρανιδιώτη και Καζαντζίδη, Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.