ΓΔ: 2216.89 0.48% Τζίρος: 60.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:06:39
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
Ασθενοφόρο Citroën του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Ελλάδα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Πνιγμός 20χρονου αλλοδαπού παραθεριστή σε παραλία της Χαλκιδικής

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστρια, με ταυτόχρονη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ο 20χρονος νεαρός δεν τα κατάφερε.

Τραγική εξέλιξη είχαν για έναν 20χρονο από τη Βόρεια Μακεδονία οι διακοπές στη Χαλκιδική. Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες, γύρω στις 5 το απόγευμα, από την παραλία της Χανιώτης. 

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστρια, με ταυτόχρονη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: 56χρονος στα Νέα Πλάγια ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος χθες από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής. Του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή.
Κινητοποίηση αγροτών αυτοκινητόδρομος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά και τα δύο ρεύματα στα διόδια Μαλγάρων λόγω κινητοποιήσεων παραγωγών

Οι παραγωγοί απέκλεισαν τα διόδια Μαλγάρων, διακόπτοντας την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, με εκτροπές μέσω παρακαμπτηρίων. Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ σε εξέλιξη είναι μπλόκα σε Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Καβάλα και Δράμα.
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρότες: Πολύωροι αποκλεισμοί σε Προμαχώνα, Ευζώνους και Νίκη από σήμερα

Από σήμερα, παραγωγοί προχωρούν σε πολύωρους αποκλεισμούς στα τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων και Νίκης, εμποδίζοντας τη διέλευση οχημάτων. Οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν τουλάχιστον 24 ώρες, έπειτα από σχετικές αποφάσεις τους.
Ανδρέας Σιάμισιης ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησε μετά από 13 χρόνια ο αγωγός πετρελαίου Θεσσαλονίκης-Σκοπίων

Σε λειτουργία τέθηκε ο αγωγός Θεσσαλονίκης-Σκοπίων, μεταφέροντας πετρέλαιο κίνησης και ενισχύοντας τις εξαγωγές προς Β. Μακεδονία, Κόσοβο, Σερβία, Βουλγαρία, περιορίζοντας κυκλοφοριακό και περιβαλλοντική επιβάρυνση στη Θεσσαλονίκη.