ΓΔ: 2277.6 -1.15% Τζίρος: 709.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
Ασθενοφόρο Citroën του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Ελλάδα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Πνιγμός 20χρονου αλλοδαπού παραθεριστή σε παραλία της Χαλκιδικής

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστρια, με ταυτόχρονη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ο 20χρονος νεαρός δεν τα κατάφερε.

Τραγική εξέλιξη είχαν για έναν 20χρονο από τη Βόρεια Μακεδονία οι διακοπές στη Χαλκιδική. Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες, γύρω στις 5 το απόγευμα, από την παραλία της Χανιώτης. 

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστρια, με ταυτόχρονη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέρετρο Sani Ikos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελλάδα κορυφαία επιλογή για τους Σέρβους τουρίστες σύμφωνα με ΕΟΤ

Η Ελλάδα παραμένει η πρώτη επιλογή διακοπών για τους Σέρβους, που προτιμούν κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά δείχνουν αυξανόμενο ενδιαφέρον και για άλλες περιοχές, εκτιμώντας τις παραλίες, τη φιλοξενία και τη γαστρονομία της χώρας μας.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: 56χρονος στα Νέα Πλάγια ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος χθες από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής. Του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Β. Μακεδονία: Υποστήριξη σε ΗΠΑ και Ισραήλ στις κινήσεις κατά του Ιράν

Η Βόρεια Μακεδονία εξέφρασε στήριξη στις ΗΠΑ και το Ισραήλ για τις ενέργειές τους κατά του Ιράν, τονίζοντας ότι η αποτροπή και η σταθερότητα είναι αναγκαίες όταν υπάρχουν απειλές, ενώ η διπλωματία παραμένει προτεραιότητα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην επαρχιακή οδό Σταυρού-Ολυμπιάδας Χαλκιδικής

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το μεσημέρι στην Επαρχιακή Οδό Σταυρού – Ολυμπιάδος, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας.