ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Εργαζόμενος ΕΚΑΒ πλάτη
Φώτο: Shutterstock

Συνάντηση ΓΕΑ – ΕΚΑΒ για ενίσχυση συνεργασίας στις αεροδιακομιδές

Ο αρχηγός του ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γρηγοριάδης, υποδέχθηκε εκπροσώπους του ΕΚΑΒ, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρησιακής συνεργασίας στις αεροδιακομιδές.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, είχε σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου, συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Γεώργιο Χαραλάμπους, καθώς και με την υπεύθυνη αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, Άννα Μαριόλα, στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν σε ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους στους τομείς της αεροδιακομιδής και της αποτελεσματικότερης παροχής υπηρεσιών άμεσης βοήθειας. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΑ, στόχος της συνάντησης ήταν η (καθιέρωση στενότερης συνεργασίας προς όφελος της ασφάλειας και της υγείας των πολιτών).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συντρίμμια αεροπλάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Δέκα νεκροί από πτώση μικρού αεροσκάφους στο κεντρικό Μεξικό

Δέκα νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους όταν συνετρίβη μικρό αεροσκάφος στην Τολούκα του Μεξικού. Το Cessna Citation 650 είχε απογειωθεί από το Ακαπούλκο και συνετρίβη σε βιομηχανική ζώνη.
Πλημμύρα στη Μύκονο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατσαφάδος: Επιδιώκουμε άμεση αποκατάσταση από την κακοκαιρία

Επίσκεψη σε πληγείσες περιοχές του δήμου Μαραθώνα από την κακοκαιρία ERMINIO πραγματοποίησε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Κ. Κατσαφάδος, συζητώντας μέτρα στήριξης και αποκατάστασης με τοπικούς φορείς.
Άποψη Πεντέλης βουνό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζημιές στον περιφερειακό Πεντέλης και στην Καλλιτεχνούπολη

Η Πολιτική Προστασία Πεντέλης αντιμετώπισε κατολισθήσεις στον δρόμο Ντράφι-Νταού, που έκλεισε από την Τροχαία. Επεμβάσεις έγιναν για εγκλωβισμένους, απομάκρυνση 8 δέντρων και ηλιακού θερμοσίφωνα που έπεσε σε κεντρικό δρόμο.
Σύννεφα πριν τη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ηράκλειο: Ένταση κακοκαιρίας στην Κρήτη έως 3/4 - Οδηγίες Προστασίας

Έκτακτο δελτίο καιρού στην Κρήτη μέχρι αργά τη νύχτα της Παρασκευής, με ισχυρές βροχές, ανέμους, καταιγίδες και σκόνη. Αυξημένη ετοιμότητα, συστάσεις για αποφυγή μετακινήσεων και προσοχή σε πλημμύρες και χαλαζόπτωση.