ΓΔ: 2298.84 1.38% Τζίρος: 189.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Οδοντίατρος εργαλείο γάντι
Ο οδοντίατρος προετοιμάζει τα εργαλεία για την οδοντιατρική εξέταση σε σύγχρονο ιατρείο.

Άρχισε η αποκατάσταση ζημιών στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ οι ζημιές από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο. Διασώθηκαν τα ακριβά μηχανήματα. Ευχαριστίες Γεωργιάδη και στον δήμαρχο Πελετίδη.

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 26 Ιουλίου, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Οι ζημιές, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, είναι μεγάλες και ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Φαίνεται να διασώθηκαν χωρίς βλάβες τα καινούργια και εξαιρετικά ακριβά μηχανήματα, ο αξονικός και ο μαγνητικός τομογράφος.

Η αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει γρήγορα, σημείωσε ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Χ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα αποκατασταθούν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας ευχαριστεί για τη διαχείριση του περιστατικού και τον δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη.

«Στις αναρτήσεις και στις δηλώσεις μου για την διαχείριση του περιστατικού εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκα, κακώ, στην μεγάλη συμβολή και του κ. Δημάρχου Πατρών κ. Πελετίδη. 

Δεν ήταν στις προθέσεις μου να αποκρύψω την συμβολή του ούτε παίζει κανένα ρόλο για μένα το κόμμα με το οποίο εξελέγη. Ήταν εκεί αμέσως και ο ίδιος και η ομάδα του και βοήθησαν και τον ευχαριστώ» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διάδρομος νοσοκομείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαίνια γραμμικού επιταχυντή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε τον νέο γραμμικό επιταχυντή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πάτρας, επισημαίνοντας ότι προσφέρει ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία για περισσότερους ασθενείς.
Αλέξης Χαρίτσης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση επιλέγει τον δρόμο του εθνικισμού και της διχόνοιας

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για επίθεση στη δημόσια εκπαίδευση και υγεία και υπογράμμισε ότι η Αριστερά θα παλέψει για κοινωνική δικαιοσύνη και σταθερότητα.
Δεξαμενές καθίζησης νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ροδάκινο Ρεθύμνου: Αναβαθμίζεται περιβαλλοντικά με νέο βιολογικό

Ξεκίνησε η πλήρης λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων στο Ροδάκινο, προσφέροντας σημαντική ενίσχυση στις περιβαλλοντικές υποδομές και βελτιώνοντας την προστασία υγείας και ακτών του νότιου Ρεθύμνου.
Αγελάδα με κέρατα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για τον αφθώδη πυρετό

Στη Λέσβο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Σπύρος Μάμαλης, με συνεργάτες του. Αύριο θα έχουν σύσκεψη για τον αφθώδη πυρετό, ενώ αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται επίσκεψη και από τον υφυπουργό Αθανάσιο Καββαδά.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερή η παχυσαρκία σε ανεπτυγμένες χώρες, αυξάνεται στις αναπτυσσόμενες

Νέα μελέτη του Imperial College δείχνει ότι η αύξηση της παχυσαρκίας επιβραδύνεται στην Ελλάδα και στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες, αλλά συνεχίζεται στις φτωχότερες οικονομίες.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Φάμελλος: Κανένα σύστημα υγείας δεν επιβιώνει χωρίς το προσωπικό του

Ο Σωκράτης Φάμελλος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά του Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή, κατηγορώντας τον για στοχοποίηση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, υποκρισία, συγκάλυψη σκανδάλων και απαξίωση του ΕΣΥ.