ΓΔ: 2513.22 0.84% Τζίρος: 242.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας

Βρέθηκε νεκρός 85χρονος λουόμενος στην Επανομή Θεσσαλονίκης

Ένας 85χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την περιοχή Πάλιουρα Επανομής. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από το ΕΚΑΒ, κατέληξε. Διεξάγεται προανάκριση από το λιμενικό.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 85χρονος από την περιοχή Πάλιουρα της Επανομής στη Θεσσαλονίκη και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν (ΚΑΡΠΑ) από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τις λιμενικές Αρχές, το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, Σάββατο 9 Αυγούστου, και η σορός του 85χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση για τα αίτια του θανάτου του διεξάγεται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβεστικό αεροσκάφος εν δράσει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η μάχη για την κατάσβεση στο Ωραιόκαστρο

Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων στο Ωραιόκαστρο, όπου φωτιά περιορίστηκε στο εργοστάσιο ανακυκλώσιμων. Συνεχίζονται οι ρίψεις από αέρος, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα εκτιμήσεις για ζημιές. Οι τραυματισμένοι πυροσβέστες είναι εκτός κινδύνου.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυματισμοί δύο ανδρών σε δεξαμενή βιολογικού καθαρισμού στον δήμο Πέλλας

Δύο άνδρες τραυματίστηκαν έπειτα από πτώση σε άδεια δεξαμενή βιολογικού καθαρισμού στον δήμο Πέλλας και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 69χρονος για επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετή αναστολή επιβλήθηκε σε 69χρονο που, υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε και τραυμάτισε διασώστη του ΕΚΑΒ στη Νεάπολη, απειλώντας το πλήρωμα όταν προσπάθησαν να του προσφέρουν βοήθεια.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 69χρονος μέθυσος επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ στη Νεάπολη

69χρονος, σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε και απείλησε διασώστες του ΕΚΑΒ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια παροχής βοήθειας. Συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη και απειλή.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 27χρονος σκοτώθηκε σε σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο

Τη ζωή του έχασε ο 27χρονος οδηγός δικύκλου μετά από σύγκρουση με ΙΧ στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Δρυμού. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο, όπου υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επτά τραυματίες από επίθεση σε φοιτητές του ΑΠΘ – Προσαγωγές στη Θεσσαλονίκη

Επτά άτομα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά από επίθεση με ρόπαλα κατά φοιτητών στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Οι τραυματίες φέρουν κατάγματα και μώλωπες, ενώ η αστυνομία έχει προσαγάγει οκτώ άτομα.