ΓΔ: 2211.2 -1.12% Τζίρος: 284.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
Φώτο: Shutterstock

Φωτιά στη σκεπή του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, επιχείρηση Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε στη σκεπή του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, πιθανόν λόγω εργασιών. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Σημαντικό περιστατικό πυρκαγιάς σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε χώρο του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης (Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης). Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10:40 στη σκεπή του σχολικού κτιρίου, με πιθανή αιτία σχετικές εργασίες που εκτελούνταν εκείνη την ώρα.

Για την άμεση αντιμετώπιση της συμβάντος κινητοποιήθηκαν συνολικά 30 πυροσβέστες με τη συνδρομή 12 οχημάτων καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, προκειμένου να περιοριστεί η επέκταση της πυρκαγιάς και να προστατευτούν οι δομές του σχολικού συγκροτήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Ρόδο ο Υπ. Κλιματικής Κρίσης Ευ. Τουρνάς για σύσκεψη με Πυροσβεστική

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Ευάγγελος Τουρνάς, επισκέφθηκε τη Ρόδο για συντονισμό ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Τόνισε τη σημασία της ευθύνης όλων για την πρόληψη πυρκαγιών και έκανε έκκληση για προσοχή και συνεργασία.
Όχημα Πυροσβεστικής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέθυμνο: Νέο πυροσβεστικό όχημα ενισχύει την πολιτική προστασία

Ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργος Σκορδίλης, επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ εθελοντών και θεσμών στην πολιτική προστασία, με αφορμή τη δωρεά πυροσβεστικού οχήματος, τονίζοντας τη συμβολή της εθελοντικής ομάδας ΕΝΑ.
Φωτιά σε βιομηχανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη στις Μαλάδες, Ηράκλειο

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στο Ηράκλειο για φωτιά σε αποθήκη στους Μαλάδες. Με 9 οχήματα και 20 πυροσβέστες η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Συνεχίζεται η αποκατάσταση ενώ ερευνώνται τα αίτια εκδήλωσής της.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικός θάνατος αγρότη στην Κω: Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Μαστιχάρι Κω, όπου 61χρονος αγρότης καταπλακώθηκε θανάσιμα από το τρακτέρ του προσπαθώντας να περάσει ρεματιά. Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του περιστατικού.
Φωτιά σε βιομηχανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης ελαστικών στην Πάτρα

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης ελαστικών στην βιομηχανική περιοχή Πάτρας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις για πλήρη κατάσβεση και αποτροπή αναζωπύρωσης.