ΓΔ: 2299.87 3.17% Τζίρος: 441.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Shutterstock

Σύλληψη 36χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων σε σχολείο Θεσ/νίκης

Τέσσερα ανήλικα αγόρια φέρονται να παρενοχλήθηκαν από 36χρονο σε σχολείο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος έως τη δίκη.

Τέσσερα ανήλικα αγόρια, ηλικίας 9 και 11 ετών, σύμφωνα με καταγγελία, δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από 36χρονο, το βράδυ της Κυριακής, σε δημοτικό σχολείο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ο φερόμενος ως δράστης, ομογενής από τη Γεωργία, φέρεται επίσης να ακολούθησε τα παιδιά μετά το περιστατικό.

Η σύλληψη του 36χρονου πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή. Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε άλλη πράξη, ζητώντας παράλληλα την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο η εκδίκαση αναβλήθηκε λόγω απουσίας των μαρτύρων του κατηγορητηρίου. Το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την κράτηση του 36χρονου έως την ημερομηνία της δίκης.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δέχθηκε βία από γονείς και μέσω των συνηγόρων του επιφυλάχθηκε να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι πρώην διοικητές ΟΑΣΘ για τα έσοδα απόσυρσης

Πρώην μέλη διοικήσεων του ΟΑΣΘ απολογούνται για απάτη σχετικά με έσοδα από παλιά λεωφορεία που δεν καταχωρήθηκαν σωστά, προκαλώντας ζημία στο Δημόσιο. Έχουν ήδη απολογηθεί πέντε άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκδοση 29χρονου στην Κύπρο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης

Την έκδοση 29χρονου Έλληνα στην Κύπρο, όπου κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης στην Αγία Νάπα το 2022, ενέκρινε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα

Προσωρινά κρατείται 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας το πλήρες ποσό της σύνταξής του. Κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και οπλοκατοχή, ενώ ανέφερε πως δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίκη οκτώ για εργαστήριο πλαστών δολαρίων στο Κορδελιό

Οκτώ μέλη συμμορίας που κατασκεύαζαν πλαστά δολάρια σε αποθήκη στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης καταδικάστηκαν σε ποινές έως 5 έτη και 4 μήνες κάθειρξη. Η δράση τους αποκαλύφθηκε το 2019 με την κατάσχεση ειδικού εξοπλισμού παραχάραξης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες για απόπειρα ληστείας σε 67χρονο με σφυρί

Κατηγορία για απόπειρα ληστείας και παραβίαση του νόμου περί όπλων αντιμετωπίζει 67χρονος, που εισέβαλε με σφυρί, κατσαβίδι και ψαλίδι σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας το σύνολο της σύνταξής του από τους υπαλλήλους.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 65χρονου Λευκορώσου με διεθνές ένταλμα για απάτες

Συνελήφθη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης 65χρονος Λευκορώσος, καταζητούμενος για οικονομικά εγκλήματα στη Ρωσία. Εναντίον του εκκρεμούσε εντολή προσωρινής σύλληψης και απόφαση έκδοσης στη Λευκορωσία.