ΓΔ: 2622.02 -2.39% Τζίρος: 401.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Αεροδρόμιο

Σύλληψη 26χρονου στο «Ελ. Βενιζέλος» βάσει εντάλματος από Πακιστάν

Αστυνομικοί του αερολιμένα Αθηνών συνέλαβαν 26χρονο Πακιστανό με ερυθρά αγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την υπόθεση να παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, εντός του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε βάσει ερυθράς αγγελίας που είχε εκδοθεί από τις Αρχές του Πακιστάν, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο 26χρονος φέρεται να έχει εμπλοκή σε περιστατικό που σημειώθηκε το 2018 σε αγροτική περιοχή του Πακιστάν. Κατηγορείται ότι, μαζί με συνεργούς του, εισήλθε σε αγρόκτημα και, χρησιμοποιώντας πυροβόλο όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν ομοεθνή του, προτού διαφύγει από το σημείο.

Μετά τη σύλληψή του, ο 26χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω νομικά μέτρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών και πλαστών εγγράφων από την ΕΛΑΣ

Η αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα που κατασκεύαζε και διακινούσε πλαστά έγγραφα, διευκολύνοντας την παράνομη διαμονή αλλοδαπών. Συνελήφθη 39χρονος στον Βύρωνα και σχηματίστηκε δικογραφία για πλήθος αδικημάτων.
Κελί φυλακής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 32χρονος για το αιματηρό περιστατικό στο Λαύριο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος για το αιματηρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Λαύριο, με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα. Στην απολογία του επικαλέστηκε κατάθλιψη, χάπια και αλκοόλ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πούλησε ψεύτικα χρυσαφικά για 2.200€ και ξαναπήγε με νέο κόσμημα

Συνελήφθη 62χρονος Κροάτης στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, όταν προσπάθησε να πουλήσει ψεύτικα χρυσαφικά σε κατάστημα αγοράς χρυσού. Είχε ήδη εξαπατήσει τον ιδιοκτήτη με κάλπικες αλυσίδες και σκουλαρίκια αξίας 2.200 ευρώ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: 17 χρόνια φυλάκιση σε 42χρονο για ληστεία και απόπειρα πνιγμού άστεγου

Σε κάθειρξη 17 ετών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε 42χρονος από το Μικτό Ορκωτό Ρόδου για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας 58χρονου άστεγου. Η έφεση δεν αναστέλλει την ποινή. Το περιστατικό έγινε στις 5/6/2025.