ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Κλειστή η Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης

Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας διακόπηκε λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι και τον 22χρονο Ντένις, θύμα του δυστυχήματος στα Τέμπη, στην πλατεία Συντά

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, λόγω συγκέντρωσης που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος.

Η κινητοποίηση έχει ως σκοπό την έκφραση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, καθώς και στη μνήμη του 22χρονου Ντένις, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται με δυσκολία, ενώ η ΕΛΑΣ συνιστά στους οδηγούς να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουφονικολάκου: Νέα εθνική πυξίδα αντί της πολιτικής υποχωρήσεων Μητσοτάκη

Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη επικρίνει την κυβέρνηση για νέα υποχωρητικότητα στη διαχείριση των γεγονότων του 2024 στην Κάσο, μετά από δηλώσεις του βουλευτή Άγγελου Συρίγου. Κάνει λόγο για ανάγκη νέας εθνικής στρατηγικής.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Η ΕΛΑΣ είναι η μόνη που μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, έθεσε τα διλήμματα των εκλογών με έμφαση στην οικονομία, προβλέποντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία και τονίζοντας πως μόνο η Αριστερή Συμπαράταξη μπορεί να φέρει αλλαγή.
Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΣ: Οργανώθηκε ο επιτελικός κορμός της Αστυνομίας

Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη συγκρότησε Συντονιστικές Επιτροπές σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, με 596 στελέχη που θα οργανώσουν τη δράση σε κάθε δήμο. Τα μέλη των επιτροπών δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου κατά του οργανωμένου εγκλήματος

Ελλάδα και Κύπρος ενισχύουν τη συνεργασία τους κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και μεταναστών, ενώ εκπαιδευτικοί κύκλοι της ΕΛΑΣ θα εκπαιδεύσουν Κύπριους αστυνομικούς, όπως συμφώνησαν οι αρμόδιοι υπουργοί.
Υπουργείο Παιδείας κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εκπαίδευση ως επένδυση στο μέλλον, τονίζει η Αριστερή Συμπαράταξη

Η ΕΛΑΣ εύχεται καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, τονίζοντας τη συνεχή μάχη για καλύτερη εκπαίδευση και άμεση κάλυψη 15.000 κενών στα σχολεία, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Υπουργείου Παιδείας.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Έχουμε σχέδιο για να πάει η χώρα μπροστά

Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε στη ΔΕΘ ότι το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΑΣ είναι το πιο αριστερό και τεκμηριωμένο που έχει παρουσιάσει, τονίζοντας τη δίκαιη διανομή πλούτου. Επανέλαβε πως θα επιδιώξει κυβέρνηση αλλαγής μετά τις εκλογές.