ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό αστυνομίας Ελλάδας
Φώτο: Shutterstock

Τροχαίο στην Τούμπα: Οδηγός εγκατέλειψε τραυματία και συνελήφθη μεθυσμένος

Τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Οδηγός αυτοκινήτου εγκατέλειψε τραυματία μοτοσικλετιστή και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και εγκατέλειψε τον τραυματισμένο αναβάτη.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης, ηλικίας 41 ετών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή του Βαρδάρη. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αντί να παραμείνει στο σημείο ή να ειδοποιήσει τις αρχές, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 27χρονος για διαρρήξεις σε 9 μαγαζιά και 1 σπίτι σε ένα μήνα

Συνελήφθη 27χρονος στη Σταυρούπολη, ο οποίος διέπραξε 9 διαρρήξεις καταστημάτων και 1 οικίας, αφαιρώντας 14.803 ευρώ, κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκανε συναλλαγές 143 ευρώ.
Γεωργικά τρακτέρ στον δρόμο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή η εθνική οδός στα Μάλγαρα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στα Μάλγαρα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Οι αγρότες σχεδιάζουν να διατηρήσουν τον αποκλεισμό έως την Τρίτη, ενώ σήμερα θα ανοίξουν για τρεις ώρες τα διόδια Ωραιοκάστρου.
τεχνητή νοημοσύνη interface
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εφαρμογή διδάσκει περιβαλλοντική αγωγή με τεχνητή νοημοσύνη

Το ΑΠΘ ανέπτυξε καινοτόμο παιχνίδι για κινητά που ευαισθητοποιεί μαθητές στην περιβαλλοντική ρύπανση. Οι χρήστες φωτογραφίζουν πηγές ρύπανσης, συλλέγουν δεδομένα και βοηθούν στην εκπαίδευση μοντέλων Τεχνητής Νοημοσύνης με στόχο βιώσιμες πόλεις.
Θοδωρής Πελαγίδης ομιλία πάνελ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση βιβλίου Θ. Πελαγίδη για τις αλλαγές στον καπιταλισμό

Ο Θεόδωρος Πελαγίδης, υποδιοικητής της ΤτΕ, μίλησε στη Θεσσαλονίκη για τις τεκτονικές αλλαγές του καπιταλισμού, τονίζοντας τον ρόλο επιχειρήσεων, κυβερνήσεων και τεχνολογίας, αλλά και τη σημασία των σπάνιων γαιών και της βιομηχανικής στρατηγικής.
Τέσσερις άνδρες βράβευση
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τριπλάσιες οι υποδομές ΕΚΕΤΑ, σχέδια για νέο Ινστιτούτο

Σημαντικές ανακοινώσεις στο Συνέδριο για τα 25 χρόνια του ΕΚΕΤΑ: τριπλασιασμός υποδομών με 21 εκατ. ευρώ, πιστοποίηση ISO για κυβερνοασφάλεια και νέα υποδομή AI Nucleus για ενίσχυση παραγωγικών διαδικασιών στο ΙΠΤΗΛ.
Ελληνική οικονομία κέρματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανάγκη αλλαγής παραγωγικού και καταναλωτικού μοντέλου για την αγορά

Τονίστηκε η ανάγκη αλλαγής τόσο του παραγωγικού όσο και του καταναλωτικού μοντέλου, με έμφαση στη στήριξη της τοπικής αγοράς, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, απέναντι στις προκλήσεις της ψηφιοποίησης και της μειωμένης κατανάλωσης.