ΓΔ: 2104.74 0.67% Τζίρος: 178.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
Αστυνομικοί ερευνούν σημείο έκρηξης στη Θεσσαλονίκη σε κατοικημένη περιοχή.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι για επίθεση σε 15χρονο

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανηλίκων, 13 και 15 ετών, που φέρονται να επιτέθηκαν και να παρενόχλησαν σεξουαλικά συνομήλικό τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Αύγουστο.

Δύο ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία σε υπόθεση σωματικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που αφορά έναν 15χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν συνομήλικο του θύματος και μία 13χρονη. Οι δύο ανήλικοι φέρονται να επιτέθηκαν στον 15χρονο τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της πόλης, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, του άσκησαν σωματική βία και τον παρενόχλησαν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον συνομήλικό του, ενώ στη συνέχεια, μαζί με τη 13χρονη, προχώρησαν σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, κατά περίπτωση.

Η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΤ Έλληνες αστυνομικοί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα άτομα προσήχθησαν πριν την πορεία μνήμης για τον Αλ. Γρηγορόπουλο

Ολοκληρώθηκε η πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δέκα προσαγωγές έγιναν προληπτικά, ενώ διαδηλωτές παραμένουν στην Καμάρα υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία και με κλειστή την Εγνατία οδό.
Αριστοτέλους πλατεία Θεσσαλονίκης
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Θεσσαλονίκη ως κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη

Στην ημερίδα «Η Θεσσαλονίκη στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» αναδείχθηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες της ΑΙ, με συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών και επιστημόνων, ενώ τονίστηκε η ανάγκη για εθνική στρατηγική στον τομέα.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 62χρονου για αντίθετη πορεία με φορτηγό στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης

Ένας 62χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού συνελήφθη τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, καθώς κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς. Θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΑΠΘ διευρύνει τις ακαδημαϊκές του συνεργασίες στη Λατινική Αμερική

Το ΑΠΘ υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Ταραπακά Χιλής, ενισχύοντας την παρουσία του στην Λατινική Αμερική και προωθώντας ανταλλαγές φοιτητών, ερευνητικά έργα και επιστημονικές συνεργασίες.
Σταθμός μετρό Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η γραμμή Μ1 θα λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

Η γραμμή Μ1 θα λειτουργήσει για μία επιπλέον ημέρα μετά την επανεκκίνηση του μετρό τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, ώστε να διευκολυνθούν οι επιβάτες στην προσαρμογή τους. Η γραμμή θα σταματήσει μετά το τελευταίο δρομολόγιο στις 00:30.