ΓΔ: 2653.53 0.81% Τζίρος: 266.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) Jeep Patriot σταθμευμένο σε νησί το καλοκαίρι.

Θεσ/νίκη: Ελεύθεροι οι δύο 28χρονοι που κατηγορούνται για οπαδικές επιθέσεις

Οι δύο 28χρονοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στις επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη. Αφέθηκαν ελεύθεροι με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση τακτικής εμφάνισης.

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν οι δύο 28χρονοι που κατηγορούνται για διαδοχικές επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα, οι οποίες σημειώθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, οι δύο άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας, φορώντας κράνη, κατά την επιστροφή τους από ποδοσφαιρικό αγώνα. Σύμφωνα με τις αρχές, αφαίρεσαν με βία σακίδια που περιείχαν πανό.

Κατά την απολογία τους ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στα περιστατικά.

Μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο ατόμων για ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα, ξυλοκόπησαν με σιδερολοστούς νεαρό υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης λόγω προσωπικών διαφορών. Η ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβε. Ο τραυματίας νοσηλεύεται με πρώτες βοήθειες.
Άγαλμα δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ενόψει προκαταρκτικής ο κατηγορούμενος για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος συλληφθείς για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Πυροσβεστική ώστε να εκτιμηθούν ζημιές, απειλές σε εγκαταστάσεις και τυχόν ευθύνες
Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η βία δεν είναι διαμαρτυρία, vα αποδοθεί Δικαιοσύνη στους ενόχους

Ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Ναυτιλίας, σχολίασε στον ΣΚΑΪ τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας την ανάγκη ανάληψης ευθύνης. Αναφέρθηκε επίσης σταθερότητα τιμών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και μέτρα στήριξης προς τους πολίτες.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.