ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Γονείς Άλκη Καμπανού
Φώτο: Η οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Credits: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Αρ. Καμπανός: Ζητώ δικαιοσύνη για το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του γιου μου

«Ζητώ δικαιοσύνη για το ειδεχθές έγκλημα που στοίχισε τη ζωή του γιου μου», δήλωσε ο Αρ. Καμπανός κατά την άφιξή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάζεται η υπόθεση Άλκη.

Δικαιοσύνη για το ειδεχθές έγκλημα που στοίχισε τη ζωή του γιου του ζήτησε ο Αριστείδης Καμπανός, σε δήλωσή του κατά την άφιξή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σήμερα έχει προγραμματιστεί η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε περιστατικό τυφλής οπαδικής βίας την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Σχολιάζοντας περιστατικό έντασης που σημειώθηκε νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια, ο κ. Καμπανός αναφέρθηκε σε «ορισμένους ανεγκέφαλους που θέλουν να συνεχίσουν τη βία έξω από τα δικαστήρια».

Λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, έφτασε στο χώρο η αστυνομική κλούβα με τους κατηγορούμενους, οπαδούς του ΠΑΟΚ. Από τους 12 που είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα, μετήχθησαν οι πέντε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθούν αιτήματα αναβολής, τα οποία θα εξεταστούν από το δικαστήριο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθώοι κρίθηκαν πρώην στελέχη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης αθώωσε πρώην προέδρους και διευθυντές της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης για την υπόθεση απιστίας που αφορούσε τη διοίκηση της περιόδου 2007-2015.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Νεκρό 3χρονο παιδί, συνελήφθη η μητέρα του

Νεκρό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης παιδί 3 ετών. Η μητέρα του συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση, ενώ τα αίτια θανάτου θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονου για επίθεση σε δύο γυναίκες

Στη σύλληψη 45χρονου προχώρησε η αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από επίθεση σε δύο γυναίκες στην πλατεία Αριστοτέλους. Η μία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες.