ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Απόπειρα ληστείας στο ΑΠΘ: 17χρονος απείλησε φοιτητή με μαχαίρι στο κυλικείο

Στο κυλικείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, 17χρονος επιχείρησε με μαχαίρι να ληστέψει 20χρονο φοιτητή. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα, μαζί με τη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας.

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στο κυλικείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, όταν ένας 17χρονος επιχείρησε, υπό την απειλή μαχαιριού, να αποσπάσει χρήματα από έναν 20χρονο φοιτητή.

Ο 20χρονος αντέδρασε άμεσα, αναγκάζοντας τον ανήλικο να τραπεί σε φυγή. Μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας, ο 17χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Παράλληλα, συνελήφθη και η 48χρονη μητέρα του ανηλίκου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, σύμφωνα με τις αρχές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 39 οι προσαγωγές για επίθεση σε φοιτητές στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ

Σε 39 ανήλθαν οι προσαγωγές για την επίθεση σε μέλη φοιτητικής παράταξης στο ΑΠΘ, ενώ έξι νεαροί τραυματίστηκαν. Το ΚΚΕ κατηγορεί για κρατική καταστολή και παρουσία αστυνομικών, καταγγέλλοντας προβοκάτσιες πριν τις φοιτητικές εκλογές.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΘ: Στον εισαγγελέα 38 συλληφθέντες από αστυνομική επιχείρηση

Στον εισαγγελέα οδηγούνται 38 συλληφθέντες μετά από αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ και γύρω περιοχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και, για 33, και για απείθεια.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τις εμπρηστικές επιθέσεις

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σύσκεψη με τον υπουργός Προτασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη και στελέχη Αντιτρομοκρατικής για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ και τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα. Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.
Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η βία δεν είναι διαμαρτυρία, vα αποδοθεί Δικαιοσύνη στους ενόχους

Ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Ναυτιλίας, σχολίασε στον ΣΚΑΪ τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας την ανάγκη ανάληψης ευθύνης. Αναφέρθηκε επίσης σταθερότητα τιμών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και μέτρα στήριξης προς τους πολίτες.
Νίκος Χαρδαλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση περιφερειάρχη Αττικής για εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Με συγκλονιστική ανάρτηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε την αγανάκτησή του για την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που στέρησε τη ζωή της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα και έστειλε τα συλλυπητήριά του δημόσια.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Τασούλας για τις φονικές επιθέσεις και την απώλεια της Β. Νέστορα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε συλλυπητήρια για τον χαμό της Βάγιας Νέστορα, τονίζοντας ότι η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατική μας κοινωνία.