ΓΔ: 1448.48 -0.48% Τζίρος: 144.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας 20.000 ευρώ που προορίζονταν για συντάξεις

Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Την υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 20.000 ευρώ από ταχυδρομικό υπάλληλο που παρέδιδε συντάξεις σε περιοχή των Σερρών εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τρία άτομα μαζί με δύο ακόμη συνεργούς, το μεσημέρι της 26ης Νοεμβρίου 2019, εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάση ταχυδρομικού υπαλλήλου που πραγματοποιούσε διανομή, παραβίασαν το όχημα που χρησιμοποιούσε και αφαίρεσαν τσάντα με το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, που προοριζόταν για την καταβολή συντάξεων.

Για τη διάπραξη της κλοπής χρησιμοποιήθηκε μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα από περιοχή της Θεσσαλονίκης, η οποία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στο κέντρο της Αθήνας λόγω Πρωτομαγιάς

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παρακάτω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων - συγκεντρώσεων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100»

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, «έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικαταστάθηκαν ο διοικητής του ΑΤ και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Η Κυριακή Γρίβα φέρεται να έλαβε την απάντηση «το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου» από τηλεφωνητή της ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν πέσει θύμα δολοφονίας. Ήταν εκείνη τη στιγμή που βγαίνοντας από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση.